Huwelijksfeest Nu Je Het Zegt Speechbureau

Passage uit speech op huwelijksfeest Jeroen en Melissa

"Ik ben blij dat jullie er geraakt zijn. Ik ben nóg blijer dat Jeroen* en Melissa* er zelf ook geraakt zijn. Want dat is, zo heb ik me laten vertellen, geen evidentie, zelfs al wonen ze hier drie straten vandaan. Zelfs als Jeroen* nuchter blijft, is de kans klein dat hij hier vannacht buiten wandelt en weet welke richting hij uit moet. Het goeie nieuws voor Jeroen*: da’s dus alvast geen reden om nuchter te blijven."

Contact Nu Je Het Zegt
Huwelijksspeech Nu Je Het Zegt

Passage uit speech op huwelijksfeest Nico en Annelies

"Vandaag bieden wij jou aan: een pakketje Annelies*. Online besteld, en vandaag is de laatste dag dat je het mag terugsturen. Daarom dat we je toch nog eens uitgebreid willen duidelijk maken waaraan je begint. In acht stappen. Of acht letters, zo je wil.

A…

N…

N…

E…

L…

I…

E…

S…

Onderschat niet het belang van wat wij hier nu aan het doen zijn, het belang van de controle van dit pakketje. Want je zult het altijd zien: je komt thuis van Ikea, je wil het boeltje in elkaar vijzen en dan ontdek je dat er een vijs of een bout ontbreekt. Een essentieel onderdeel om die kast op te zetten én lange tijd overeind te laten staan, in goede én slechte tijden.

Wat ons betreft lijkt het pakketje bij deze volledig. Alles wat nodig is om die kast stevig te maken én ze ook lang stevig te houden, is volgens ons aanwezig. En als in de loop van de komende weken, maanden, jaren blijkt dat er toch nog iets ontbreekt – iemand die een handje toesteekt, vanop een afstand kijkt of het goed zit of gewoon een vijs op overschot heeft – weet dan dat wij er altijd zullen zijn."

Om de privacy van de klanten te respecteren, presenteren we je hier maar een uittreksel of een passage uit de speeches in plaats van de volledige speech. Ook de namen van de feestvarkens zijn aangepast.

Huwelijksspeech op huwelijksfeest