Veelgestelde vragen

Onze meest gestelde vragen rond speeches met antwoord vindt u hier terug. Toch geen antwoord op uw vragen gevonden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wie?

Jonas Truwant (1985), chef editing bij het Nieuwsblad, heeft van mooi taalgebruik z’n beroep gemaakt. Correct, vlot leesbaar, bondig en spitsvondig (als het past). Van ruw materiaal een afgewerkte tekst maken, dat is wat hij het liefst doet. Of het nu om een artikel of een speech gaat.

Wat?

Van huwelijken tot pensioenfeesten, van commerciële events tot (helaas ook) begrafenissen. Het zijn allemaal momenten die vragen om mooie woorden. Maar niet iedereen vindt die zo makkelijk. Nu Je Het Zegt helpt u die woorden te zoeken, en in een passende speech te gieten. Gewoon door te luisteren naar uw wensen en op basis van uw input een toespraak te schrijven, of door feedback te geven bij wat u zelf al bijeen gepend heeft.

Waar?

Dat maakt op zich niet veel uit. In de ideale wereld ontmoeten we elkaar voor een verkenningsgesprek, maar via e-mail, videocall of telefoon is ook veel overleg mogelijk. Als wij maar een goed beeld krijgen van wat u verlangt van de speech.

Hoeveel kost het?

Wij gaan voor de perfectie, en u bepaalt wanneer die perfectie bereikt is. Wenst u alleen maar een eerste aanzet of feedback op wat u zelf al schreef, of wenst u een speech of zelfs volledige ceremonie die helemaal van begin tot einde door ons in elkaar gestoken wordt? Alles is mogelijk. Behalve daar dus een vaste catalogusprijs op plakken.